Koersvrienden

Koersvrienden
De Groene Koers


Geïnteresseerden in De Groene Koers, sponsoren, iedereen die verbonden wil zijn aan De Groene Koers.
Door middel van een bijdrage in de vorm kennis, financiële giften, advisering/consulting, beschikbaar stellen van werkruimte, enzevoorts, steunen Koersvrienden De Groene Koers.
Koersvrienden steunen de initiatieven in De Groene Koers en dragen bij aan de concretisering van Koersprojecten die anders mogelijk niet gerealiseerd kunnen worden.

 
 
 • Wegenbouwverhuur Brabant BV    (onder andere verhuur van wegenbouwmaterieel, bediend en onbediend)

  Landheer Infra BV                              (aannemingsbedrijf in de wegenbouw)

  Rene de Looff
  Wegenbouwverhuurbrabant
 • Jan Dijkman
  For Consult
 • Onze ambitie is glashelder: de duurzaamste civiele bouwer van Nederland zijn in 2025. Dat vraagt om een verandering van inzicht, denken en werken. We bereiken onze doelstelling alleen als we samen de schouders eronder zetten. 

 • Rennsli USA (www.rennsli.com )  is patent eigenaar en producent van een zogenaamde Burn Rate Modifier. Dit product kan worden toegevoegd aan alle soorten fossiele brandstoffen.  Zodra het is toegevoegd in bijv. Diesel  zorgt het er voor dat de Koolstoffen in die brandstof vollediger verbanden, waardoor meer energie wordt gevangen uit diezelfde liter brandstof, m.a.w. brandstofbesparing. Ieder liter brandstof gespaard is CO2 productie verminderd. Bovendien zal het zorgen voor een schonere verbranding, waardoor minder schadelijke uitstoot als NoX en fijnstof wordt geproduceerd. 
  Aangezien het direct verkrijgbaar is, kan het ook direct positief bijdragen aan de GroeneKoers ambities in Nederland. 
  Graag gaan wij de uitdaging aan het product in het veld te laten bewijzen in samenwerking met een gebruiker van apparatuur en een organisatie dat officiële uitstoot metingen kan registreren.
  Reyndert de Boer
  Rennsli Corp.
 • L.M. (Bart) Van Wijlen B.V.
  Van Wijlen B.V.- Infra Milieu Sport Groen
 • Jeffrey Hoffmann
  Ballast Nedam Materieel B.V.
 • Wij bouwen zelf diesel- en elektrisch aangedreven pomp sets voor o.a. de GWW sector en werken ook hard aan de verduurzaming van onze technologieën.

  Met name de reductie van CO2 bij de inzet van onze pompen met toepassing van HVO.

  C. van der Gaag
  Gorman-Rupp Europe
 • Duurzame waterstof producten en consultancy

  Stel je een wereld voor waar duurzame opwekking perfect in balans is met regionale energievraag. Een smart grid systeem die bedrijven en huishoudens verbindt met decentrale opslag van groene energie bij de bron. Bij Watermeln creëren wij deze wereld door middel van duurzame waterstof oplossingen startende met het waterstof aggregaat genaamd LuLu.
  Jeff Wezel
  Watermeln (waterstoftoepassing)
 • Een veilig en bereikbaar waterlandschap

  Bij Van den Biggelaar Grond- en waterbouw delen we een passie voor het element water en opereren we op het snijvlak van dat water met het land. In de breedste zin van het woord: van projecten voor (semi)overheden tot opdrachten voor klanten in de private sector. Kadeconstructies, dijkaanleg, baggerwerkzaamheden, havens en oeverwerkzaamheden; de grond- en waterbouw-sector kent geen geheimen voor ons. We hebben toegewijde professionals in dienst en beschikken over decennialange ervaring. Onze missie? Met slimme en creatieve oplossingen bijdragen aan een veilig, bereikbaar en mooi Nederlands waterlandschap.
  Jaco van der Ree
  Van den Biggelaar Grond- en waterbouw
 • ATEPS lost energie problemen op: als er capaciteit te weinig is of als groener alternatief (voor aggregaten bijvoorbeeld). Een van onze oplossingen is de 'bouwbatterij'. Door opslag van energie is het een uitstekend alternatief voor aggregaten op de bouw. ATEPS is al 14 jaar actief met batterij opslag en was als pionier mede betrokken bij het uitwerken van de NEN-norm die er inmiddels is voor batterij opslag systemen, waren als eerste gecertificeerd door DNV-GL enz. We hebben veel kennis en ervaring van opslagsystemen en merken dat er veel behoefte is aan informatie, daar kunnen wij ook in voorzien uiteraard.
 • NXT Mobility is hét totaalconcept voor minder klimaat-en milieubelastende mobiliteit. NXT helpt ondernemers op weg naar duurzamere mobiliteit door advies te geven over de beste aanpak en het aanbod van lage en zero-emissie brandstoffen en energieproducten zoals waterstof, laadoplossingen voor elektrische voertuigen, fossielvrije dieselvervangers (NesteMY Renewable Diesel) en (bio-)LNG.  NXT Mobility is een initiatief van GP Groot. GP Groot werkt met zo’n 1000 collega’s in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, infra en engineering en brandstoffen en oliehandel. De activiteiten van GP Groot lijken divers, maar hebben allemaal hetzelfde doel: samen werken aan een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst.  Wij hopen bij De Groene Koers een bijdrage te kunnen leveren door ondernemers in bouw en infra te helpen met advies over de beste aanpak voor de verduurzaming van hun machine -en wagenpark en het aanbod van de benodigde lage en zero-emissie brandstoffen en energieproducten. Boyd Schooneman E: b.schooneman@nxtmobility.nl T: 0646301367
  Boyd Schooneman
  NXT Mobility
 • Marcel Eilering | Fuhler B.V.
 • T.B.O. (Tim) Rietmeijer Adviseur Duurzaamheid & EMVI-Coördinator vestiging Amsterdam-Utrecht
 • Paul Broos | Stichting ElaadNL Utrechtseweg 310 |Kantoorgebouw B42 | 6812 AR Arnhem |
  Paul Broos
  Stichting ElaadNL
DGK
BNL
BMWT
Cumela
Chat openen