Ga naar de inhoud

BouwMachines Kennisdag gaat door op 15 maart 2022

Over iets minder dan een maand vindt de BouwMachines Kennisdag plaats. Wegens corona kon de editie van november 2021 niet doorgaan, dus we zijn extra blij dat we iedereen op 15 maart kunnen verwelkomen op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Lees verder wat je kan verwachten.

Deze editie staat de Kennisdag volledig in het teken van 'Praktisch innoveren'. Er is een plenair programma op het Kennisplein waar onder meer een tafelgesprek 'Praktisch innoveren' wordt georganiseerd. Harry Hertsenberg, voorzitter KOMAT en directeur Infra Van Werven, Chris Huijboom, HAN Automotive Research en Valentijn Holenwijn, Projectmanager Schoon en Emissieloos Bouwen bij Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat gaan met elkaar in gesprek over dit onderwerp en de vraag welke innovaties bijdragen aan verduurzaming. Bekijk via deze link het volledige programma, inclusief de Casus Otterland en de kennissessies.

De Groene Koers op Kennisdag

Uiteraard is De Groene Koers aanwezig op de Kennisdag. Jorrit van Ommen zal spreken over het duurzaamheidsinitiatief. Natuurlijk kan je je ook aansluiten bij De Groene Koers.

Voor wie?

De Kennisdag is bij uitstek geschikt voor directeuren en inkopers van grondverzet-, sloop-, recycling-, wegenbouw- loonwerk en aannemingsbedrijven die zich actief bezig houden met (de inzet van) machines en medewerkers. We verwelkomen ook veiligheidsfunctionarissen, KAM-managers en arbofunctionarissen. Ook voor machine- en wagenparkbeheerders werkzaam bij grondverzet-, sloop-, recycling-, wegenbouw- loonwerk en aannemingsbedrijven is het een zeer informatieve dag die die je eigenlijk niet wilt missen.

Wees er snel bij!

Let op: het aantal beschikbare tickets is beperkt dus wil je erbij zijn, meld je dan snel aan. Heb je je al aangemeld voor de editie van 30 november 2021 die niet doorging? Dan wordt je kaartje automatisch doorgezet naar 15 maart 2022. Via deze link kan je je aanmelden. Leden van Bouwend Nederland en BMWT betalen slechts €35.

De BouwMachines Kennisdag wordt georganiseerd op het Bouw & Infra Park in Harderwijk aan de Ceintuurbaan 2.

Wie is De Groene Koers?

De Groene Koers wordt vertegenwoordigd door:

  • Koninklijke Bouwend Nederland – Jorrit van Ommen
  • BMWT – Hans Zwaanenburg
  • Cumela – Nico Willemsen
  • Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners – Mario Geuze
  • MKB Infra – Pieter Boelhouwer

Initiatief van


© De Groene Koers – 2021