Ga naar de inhoud

Mobiele accuboxen voorzien iedere locatie van stroom

Tja, dan staat het elektrische materieel klaar om uit de startblokken te komen … en dan ontbreekt de stroom. Van Werven introduceert hiervoor een oplossing. Om je elektrische machines volledig te kunnen inzetten zijn er nu mobiele accuboxen.

Deze 115 kwH accuboxen geven energie op locatie. Een oplossing voor bouwplaatsen waar de laadcapaciteit niet toereikend is. De accuboxen voorzien de bouwlocatie van betaalbare, duurzame én veilige elektriciteit. Door de robuuste behuizing van deze accuboxen kun je ze bovendien eenvoudig verplaatsen met een heftruck of kraan.

Emissieloze levering

Van Werven kan de accuboxen met een hybride vrachtwagen emissieloos leveren. Is de accubox leeg, dan worden ze vanuit energiehubs - op de locaties van Van Werven in Oldebroek en Ouderkerk aan de Amstel - omgeruild voor volle. Handig is ook dat via een app per machine het batterijniveau en verbruik ingezien kan worden. Met de klasse 9-batterijcel kan iedereen gegarandeerd veilig aan het werk, zonder een risico te lopen op een thermische runaway of ontbranding.

Accubox op Infra Relatiedagen

Wil je de nieuwe accuboxen live bekijken? Van Werven neemt ze mee naar de Infra Relatiedagen. Op onze stand, nummer 258, demonstreert het bedrijf de werking van de accubox en bijbehorende app. Deze beurs is van 29 tot en met 31 maart 2022 in de Evenementenhal in Hardenberg. Maar je kunt ook de animatie bekijken: https://youtu.be/BinHqnHU_V4

Wie is De Groene Koers?

De Groene Koers wordt vertegenwoordigd door:

  • Koninklijke Bouwend Nederland – Jorrit van Ommen
  • BMWT – Hans Zwaanenburg
  • Cumela – Nico Willemsen
  • Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners – Mario Geuze
  • MKB Infra – Pieter Boelhouwer

Initiatief van


© De Groene Koers – 2021